Për biznese të vogla që duan të rriten. Për biznese të mëdha që duan të bëhen më të mirë. Për çdo menaxher, tregtar dhe punonjës.

IMB Soft

IMB SOFT

Inovacion në Efikasitetin e Biznesit

Çmimet e Paketave

I-CASH me Çmime shumë të arsyeshme

popular

Basic

5

Në muaj
popular

Start

10

Në muaj
popular

Pro

15

Në muaj

Pse të zgjedh I-CASH ?

100% i sigurt

Të dhënat tuaja janë në duar të sigurta. Server Cloud i sigurt. Mbrojtje nga viruset dhe humbja e të dhënave.

Kurse kohë dhe para

Software fiskal më i mirë për biznesin tuaj. I lehtë në përdorim. I disponueshëm në fundjavë dhe në pushime.

I lehtë për t'u përdorur

Sasitë, çmimet, xhiro, raporte … Biznesi juaj është nën kontroll. Në tablet dhe telefon. Gjithmonë dhe kudo.

Aksesim në distancë

Sasitë, çmimet, xhiro, raporte … Biznesi juaj është nën kontroll. Në tablet dhe telefon. Gjithmonë dhe kudo.

Integrohet me WooCommerce

Platforma më e njohur e dyqaneve në internet vetëm një klik larg.

Suport 24 h

Ne jemi gjithmonë pranë jush nëse keni nevojë për ndihmë ose keni ndonjë pyetje.

IMB Soft krijon zgjidhje për të gjitha llojet e bizneseve.

21

Vjet përvojë
IMB Soft

Numëron mbi 7000 klient në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. IMB Soft zhvillon dhe vë në punë programet ALPHA dhe ICASH.Klientët janë të ndryshem si: Biznese të vogla, të mesme deri ne Korporata, Zyra Kontabiliteti dhe Auditimi, Ndërmarrje publike për Menaxhimin e Ujit dhe Mbeturinave, Institucione Qeveritare , Banka , OJQ dhe Organizata të ndryshme, Etj.Kemi një staf të gjerë që pasurojnë programet dhe u shërbejnë klientëve për të pasur gjithmonë versionet me teknologjit e reja. Fokusi ynë si kompani është ofrimi i zgjidhjeve me anë të produkteve tona, të cilat mundësojnë thjeshtëzimin dhe lehtësimin e proceseve që marrin kohë, kërkojnë angazhim, dhe kan kosto.