I-cash Mobile

ICASH Mobile i leht për tu përdorur dhe efikas në punë.

I-cash

I-CASH ju mundëson që të jesh afër me biznesin tuaj kudo që je.

I-cash

Biznesi juaj në një tjetër nivel.

I-cash

Një program tejet i avancuar që ndihmon biznesin tuaj të rritet.

I-cash

ICASH ju mundëson që të shihni online të gjitha veprimet që bëhen në programin POS (Të Shitjes) pa qenë fizkisht në lokalin tuaj, si dhe keni akses në shumë raporte tjera.

I-cash

Mund të shkoni tek website jonë zyrtar imbks.com dhe të klikoni tek butoni Kërko Ofert dhe mundësia tjetër është të shkoni direkt
xk.icash-cloud.net/registration